Λίγα λόγια για τον Χάρτη της Ελληνικής Μπλογκόσφαιρας 2008

Ο χάρτης φτιάχτηκε λαμβάνοντας υπόψιν τα metrics από το alexa, το technorati, το mpouligator και το sync. Η έκταση του κάθε νησιού έχει να κάνει με την επισκεψιμότητα , το πόσα μπλογκ το έχουν κάνει λινκ, πόσα μπλογκ το χρησιμοποιούν σαν πηγή κλπ Παρόλα αυτά οι διαστάσεις δεν είναι καθόλου ακριβείς.

Λείπουν πάρα πολλά αξιολογότατα μπλογκ και λυπάμαι πολύ για αυτό. Βλέποντας όμως ότι αυτή τη κίνησή μου μάλλον θετικά την είδατε, θα ετοιμάσω νέα έκδοση του χάρτη με μεγαλύτερη ακρίβεια και λεπτομέρειες .

Τον χάρτη αυτόν τον εμπνεύστηκα από έναν αντίστοιχο χάρτη του ίντερνετ που βρήκα στον κύριο Κουκουζέλη.

7 comments:

if.. ιγένεια said...

Μου άρεσε σαν ιδέα ο χάρτης..

Urfurslaag said...

σαν εκτέλεση δηλ ειναι μαλακία?

philos said...

Δεν ξέρω αν ο χάρτης που είδες στον Κουκουζέλη είναι αυτός εδώ?
Αν όχι τότε μπορείς να πάρεις μία καλή ιδέα!

mouxlas21 said...

heh ...plaka exei ...en anamoni tou neou (pliresteroy) xarti (...opoy an dn eimai tha se xakepso :P)

Rizobreaker said...

Πολύ καλή και πρωτότυπη ιδέα!
Εύχομαι οι επόμενοι χάρτες να είναι καλύτεροι, όπως λες κι εσύ... :-)

Sakoulakis said...

Καταπληκτική ιδέα, ωραίος χάρτης!

Εντάξει προφανώς δεν αντικατοπτρίζει επακριβώς την κατάσταση, κάτι τέτοιο θα ήταν μάλλον παράλογο ζητούμενο γιατί η κοινότητα των μπλόγκς είναι δύσκολα περιγράψιμη.

Από την άλλη σίγουρα έχεις πιάσει τον κορμό και από κει και πέρα οι ντελικάτες λεπτομέρειες πρέπει να υπηρετήσουν την τέχνη και μόνο.

Με ενδιαφέρον αναμένω και τις συνέχειες του εγχειρήματος

聖諭 said...

A漫,h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片